SINULLE.

Uniikkeja ja toimivia tiloja, jotka vastaavat käyttötarkoitustaan. 

Rakennatko uutta, remontoitko vanhaa, oletko muuttamassa? Kaipaako tilat päivitystä,  selkeyttä ja toiminnallisuutta sekä kokonaisvaltaista ja laadukasta ilmettä?

Toteutamme toimeksiantonne koosta ja sijainnista riippumatta, kyseessä voi olla niin yksityiskoti, loma-asunto, toimisto, hotelli, ravintola tai edustustila. Lähestymme teitä ja suunnittelukohdettanne aina samalla tarkkuudella ja mielenkiinnolla. Perehtyen tarpeeseenne, kohteeseenne ja toiveisiinne. Teemme tarvittavat taustaselvitykset, mittaamme kohteen ja teemme tarvittavat piirustukset ja tarveselvitykset jos muita lähtötietoja ei ole.

Teemme minimalistisia tai aikakausi-tyypillisiä laadukkaita tiloja, lähestymme tilaa aina kokonaisuutena, sinun lähtökohdistasi. 

Valitsemme tiloihin käyttötarkoituksenmukaiset materiaalit ja sävyt, vahvistaen samalla  toivottua kokonaisilmettä.

Teemme irto- ja kiintokalustesuunnittelua, erityisesti tilojen kiintokalusteiden suunnittelu on osa sisustuksen kokonaisilmettä.


Jalostamme ajatuksesi ja toiveesi toimivaksi kokonaisuudeksi. 

Autamme tarvittaessa projektin kaikissa vaiheissa, valvomme työmaalla projektin valmistumista - toiveenamme on onnistunut projekti, tyytyväinen asiakas ja suunnitelman onnistunut toteutuminen.