lauantai 3. marraskuuta 2018

KOTIMME VIHERLAAKSOSSA on MYYTY

VIHERLAAKSO | 5h Halli/RT Keittiö Kph WC + Atriumpiha 100m²+62m², Rajamännynahde 5. 

 

Olemme myynneet kotimme, jota luulimme loppuelämän kodiksemme!
Syy tähän kaikkeen muutokseen on hetken asunto-myynti-ilmoitusten selailu, joka johti lopulta yli puolivuotta kestäneeseen valmisteluun, kotimme myyntiin ja loputtomaan jännittämiseen. Jätimme uudesta kohteesta ehdollisen tarjouksen, ehtona saada oma kotimme myytyä, ennen uuden ostoa. Tästä syystä unelmakotiamme myytiin samaan aikaan, kun me myimme omaamme. Vaarana tienenkin oli, että jostain tulee "joku" ja ostaa unelmamme nenämme alta. Olisimme toki silloin jääneet tähän kotiimme ihan hyvillä mielin, onhan täällä juuri saatu tehtyä kaikki taloyhtiön suuret remontit, jotka meitä nyt uudessa unelmassamme odottavat. Puoli vuotta kestäneen myynnin jälkeen olemme kuitenkin kiinni tavoittelemassamme. Saimme kaupat aikaiseksi ja kaikki ovat tyytyväisiä, kiitos ihanan välittäjämme Nina Tammelan SKV:ltä, joka hoiti prosessia ja piti langat käsissään.

Tässä pieni kuvakooste myydystä kodistamme, joka jatkaa nyt tarinaansa uuden perheen kotina. Olemme tehneet tänne viimeisimpänä remontteina kylpyhuoneen, WC:n ja atriumpihan. Keittiö on uusittu v.2006 ja esitelty aikoinaan Tila ohjelmassa - seinälle maalaamani omenankukkateos oli Tila-ohjelman tunnarissakin näkyvästi esillä, aina jokaisen jakson alussa. Maalaus voi siksi tuntua tutulta :)

Koti on ollut perheellemme rakas ja mieluinen, sijainti ja lähipalvelut toimivat. Huoneiston tilankäyttö on tehokas ja sallinut paljon, mutta työskentely kotitoimistosta ajoi lopulta tilanahtauteen ja haaveeseen suuremmasta työhuoneesta. Toki lapsillakin oli haaveissa omat huoneet. Nyt kaiken jälkeen, toimisto ja koti muuttaa! Me aloitamme uuden urakan ja remontin uudessa kodissamme, jonka vaiheista kerrotaan täälläkin nyt aiempaa enemmän. Blogi onkin ollut pitkään tauolla, työkiireiden vuoksi.

Teimme kodistamme SKV:n lanseeraaman "Kodin Tarinan" - jossa asukas omin sanoin kertoo kodistaan kuvin ja sanoin. Kodin Tarina on myynnin tueksi ja avaa kotia paremmin kiinnostuneille ostajille. Tarinan laatimiseen voi käyttää valmista pohjaa, mutta me teimme tarinan itse, ennenkuin edes tiesimme mitä Kodin Tarina tarkoittaa. Meidän "Kodin Tarina" - muodostuikin varsin laajaksi ja yksityiskohtaiseksi, blogimaiseksi kirjoitukseksi, jota pysyi jakamaan kiinnostuneille ja lukemaan netissä. Tarinamme huomattiin myös SKV:ssä ja se palkittiin välitystoimiston puolesta myös mukavalla lahjalla; sisustuslehti lukemista vuodeksi ja lahjakortti Iskuun.


Koko tarinan kodistamme, pääset lukemaan TÄSTÄ



KALUSTEPOHJAPIIRROS - ei hukkaneliöitä!



KEITTIÖ - kodin sydän, jossa on ikuinen kevät

 


 HALLI - tilaa ruokailuun suurellekin seurueelle 




OLOHUONE - suojaisat näkymät sisäpihalle

 


MAKUUHUONE / KIRJASTO - ei näköyhteyttä naapureihin




 MAKUUHUONEET - kolme huonetta vierekkäin


  
KYLPYHUONE - kodin SPA mittatilaustyönä




 WC - marmoria ja mittatilaustyötä

 
  
ATRIUMPIHA - yksityinen keidas  
  



Koko tarinan kodistamme, pääset lukemaan TÄSTÄ 
Nyt olemme jo innolla aloitelleet remonttia uudessa kohteessamme. Muutto on kohta ja asumme tämän jälkeen remontin keskellä
Voit myös seurata uuden kotimme vaiheita IG @raihakoti sekä myös täällä Blogin puolella.

Mukavaa viikonloppua ja Pyhäinpäivää! -PR


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti