sunnuntai 2. lokakuuta 2016

Sunnuntain viettoa


Tänään perheessä vietettiin syntymäpäiviä, jota juhlistettiin yhdessä ololla ja hyvällä ruoalla. Jos joku ei vielä tiedä, niin meillä Lasse leipoo kaikki leivät ja on päässyt siinä jo hifistelyn asteelle. Myös pizzan paistajana hän on mitä parhain - yhtään turhaan kehumatta!

Tämän päivän neljän pizzan menu:
1. valko-vihreä pestopizza (rukolaa olisi voinut olla pinnalla runsaasti, ei ollut lähikaupassa)
2. salami ja oliivipizza
3. mozzarella ja tomaattipizza, ja makeaksi jälkiruoaksi
4. pizza bianco (mascarpone, omena ja valkosuklaa)

Kunniaa täytyy antaa myös Martin Johanssonille, jonka kirjat ovat inspiroineet Lassea niin leipien kuin pizzojenkin paistamiseen. Bröd och Pizza, surdegsbröd, fullkornsbröd, pizza och kanelbullar, kirjoittanut Martin Johansson 2012, Natur&Kultur, on toiminut suorana inspiroijana...




Kyllä oli jälleen kerran niin maukasta! Kokille suuri kiitos! -PR

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti